ΓΚΙΩΝΗΣ

ΓΚΙΩΝΗΣ



 Η Ιστορία ξεκίνησε να γράφεται το 1962 όπου ιδρύθηκε η επιχείρηση ΓΚΙΩΝΗΣ και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, αλουμινίου, σιδήρου και κατασκευής σκαλώνΚαθώς αυξάνονταν οι ανάγκες της αγοράς το 1996 ασχοληθήκαμε δυναμικά με τις κατασκευές ανοξειδώτου .
Η πολυετής εμπειρία μας στις αρχιτεκτονικές κατασκευές και οι αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς,μας οδήγησαν στο να επεκταθούμε σε ακόμα περισσότερους τομείς της αρχιτεκτονικής ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερα προιόντα στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς.





ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,1958





Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών,εμπορίας εσωτερικών-εξωτερικών-πτυσσόμενων-οικιακών σκαλών, στέγαστρων, μοτέρ γκαραζόπορτων και εξαρτημάτων.


Έπειτα απο μια πολυετή και συγκροτημένη εμπειρία στον χώρο του Εμπορίου και των Κατασκευών,εχουμε πλεον την δυνατοτητα να σας προσφερουμε την πιο ολοκληρωμένη γκαμα προιοντων  στην υψηλότερη ποιότητα της αγοράς, καλύπτοντας πλήρως όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαικής ένωσης.



                                                                            

                                         




Προσεγγίζουμε σοβαρά τις ανάγκες σας και προτείνουμε άμεσα τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις! Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα εστιάζοντας την προσοχή μας και στην μετά πώλητικη εξυπηρέτηση σας, φροντίζοντας να λύνουμε κάθε πρόβλημα που μπορει να προκύψει, καθώς σας θέλουμε απόλυτα ικανοποιημένους.

Πετύχαμε και κρατάμε σταθερά τη φήμη της καλύτερης επιχείρησης μέσα απο την διαχρονική σχέση με όλους εσάς, πελάτες και συνεργάτες,οπου μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε στην ανοδική πορεία μας μέχρι σήμερα. 
Τρείς γενιές τώρα μας εμπιστέυεστε διαχρονικά και σας ευχαριστούμε.

Σχόλια